The Great Gatski ligt aan een geïsoleerde, rustige en privé binnenplaats. Uw buren zijn de top end Mountain Lodges en particulier bewoonde appartementen. In The Gatski ben je ver genoeg van de nachtclubs om te kunnen slapen voor 03:00 ‘s nachts, terwijl u toch binnen enkele minuten in het centrum en bij de skiliften bent. 

Afstand tot de skiliften:

Het is 3 meter van de voordeur naar de taxi voor uw deur. Deze taxi brengt u, uw kinderen, ski’s, skistokken, rugzakken, etc. naar een van de skiliften in het centrum voor € 10. Reistijd: ca. 2 minuten tijdens de “spits”.  Alternatief: wandel in een minuut naar de ski bus!

Terug naar huis na het skiën:

De skibus vertrekt vanaf de 2 belangrijkste skiliften. Wij zijn de tweede halte (de Kohlereck stop, in de richting van de Mooserwirt, maar lang voordat je daar bent; duur circa 3 minuten). De afstand van de bushalte tot het chalet is ongeveer 50 meter.  En als ook dat teveel lijkt: een taxi terug naar het chalet kost € 10. 

'S avonds/ ‘s nachts:

De wandeling naar het centrum is een rustige tien minuten langs de pittoreske Alte Albergstraase met panoramisch uitzicht. Terug naar huis een wandeling omhoog door de frisse berglucht, of u neemt een van de vele taxi’s die u in een paar minuten voor de deur afzet. 

Van en naar de luchthaven:

 Wij kunnen een taxi voor u regelen.